اورهال ماشینآلات عمرانی شهرداری مسجدسلیمان پس از سالها توقف


به گزارش امیدمسجدسلیمان/با دستور اکید محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان و در پی بازدید وی به همراه معاونت حملونقل و مسئول واحد موتوری، عملیات اورهال و بازسازی ماشینآلات عمرانی که سالها از چرخه خدماترسانی خارج شده بودند، در دستور کار شهرداری قرار گرفت. در این مرحله دو دستگاه کامیون تک و یک دستگاه لودر پس از
به گزارش امیدمسجدسلیمان/با دستور اکید محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان و در پی بازدید وی به همراه معاونت حملونقل و مسئول واحد موتوری، عملیات اورهال و بازسازی ماشینآلات عمرانی که سالها از چرخه خدماترسانی خارج شده بودند، در دستور کار شهرداری قرار گرفت.
در این مرحله دو دستگاه کامیون تک و یک دستگاه لودر پس از انجام تعمیرات اساسی و آمادهسازی مجدد به ناوگان عمرانی شهرداری اضافه خواهند شد تا در اجرای پروژههای خدماتی و عمرانی سطح شهر مورد استفاده قرار گیرند.
شهردار مسجدسلیمان با تأکید بر اهمیت این اقدام اظهار داشت: اورهال و بازگشت این ماشینآلات به چرخه خدمت، گام مؤثری در افزایش توان عملیاتی شهرداری به شمار میآید و موجب ارتقای سرعت و کیفیت خدماترسانی به شهروندان خواهد شد.
وی افزود: شهرداری مسجدسلیمان در مسیر تقویت زیرساختهای عمرانی گامهای جدی برداشته و بازسازی تجهیزات از مدار خارجشده، بخشی از این رویکرد مدیریتی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰