کد خبر : 13681
تاریخ انتشار : جمعه 21 شهریور 1404 - 11:41

اورهال ماشین‌آلات عمرانی شهرداری مسجدسلیمان پس از سال‌ها توقف

اورهال ماشین‌آلات عمرانی شهرداری مسجدسلیمان پس از سال‌ها توقف

به گزارش امیدمسجدسلیمان/با دستور اکید محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان و در پی بازدید وی به همراه معاونت حمل‌ونقل و مسئول واحد موتوری، عملیات اورهال و بازسازی ماشین‌آلات عمرانی که سال‌ها از چرخه خدمات‌رسانی خارج شده بودند، در دستور کار شهرداری قرار گرفت. در این مرحله دو دستگاه کامیون تک و یک دستگاه لودر پس از

به گزارش امیدمسجدسلیمان/با دستور اکید محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان و در پی بازدید وی به همراه معاونت حمل‌ونقل و مسئول واحد موتوری، عملیات اورهال و بازسازی ماشین‌آلات عمرانی که سال‌ها از چرخه خدمات‌رسانی خارج شده بودند، در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

در این مرحله دو دستگاه کامیون تک و یک دستگاه لودر پس از انجام تعمیرات اساسی و آماده‌سازی مجدد به ناوگان عمرانی شهرداری اضافه خواهند شد تا در اجرای پروژه‌های خدماتی و عمرانی سطح شهر مورد استفاده قرار گیرند.

شهردار مسجدسلیمان با تأکید بر اهمیت این اقدام اظهار داشت: اورهال و بازگشت این ماشین‌آلات به چرخه خدمت، گام مؤثری در افزایش توان عملیاتی شهرداری به شمار می‌آید و موجب ارتقای سرعت و کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان خواهد شد.

وی افزود: شهرداری مسجدسلیمان در مسیر تقویت زیرساخت‌های عمرانی گام‌های جدی برداشته و بازسازی تجهیزات از مدار خارج‌شده، بخشی از این رویکرد مدیریتی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.