دومین جلسه قرارگاه کنترل بیماری کرونا”کوئید-۱۹”در شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد


به گزارش امیدمسجدسلیمان،صبح دیروز(چهارشنبه)با حضور حجت الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان و جمعی از مدیران،پزشکان،پرستاران و متخصصین جلسه بررسی راهکارها با محوریت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا به میزبانی دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد. در این جلسه بر لزوم اجرای مصوبات قبل و اطلاع رسانی بموقع توسط رسانه ها در خصوص بیماری کرونا
به گزارش امیدمسجدسلیمان،صبح دیروز(چهارشنبه)با حضور حجت الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان و جمعی از مدیران،پزشکان،پرستاران و متخصصین جلسه بررسی راهکارها با محوریت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا به میزبانی دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه بر لزوم اجرای مصوبات قبل و اطلاع رسانی بموقع توسط رسانه ها در خصوص بیماری کرونا تاکید شد تا با کنترل سفرهای نوروزی، کاهش تجمعات و کنترل مشاغل پرترد از شیوع و گسترش بیشتر ویروس کرونا در سطح شهرستان جلوگیری شود.
همچنین در این جلسه سپاه ناحیه مسجدسلیمان هم بصورت کامل برای کمک و همکاری در زمینه مبارزه با این ویروس اعلام آمادگی کرد و مقرر شد تا سپاه ناحیه مسجدسلیمان اقدامات خود را در این زمینه با محوریت شبکه بهداشت ودرمان مسجدسلیمان صورت دهد.




برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰