کد خبر : 6534
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 آذر 1396 - 16:56

شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان/حجت الاسلام امینی:مسجدسلیمان سرآمد بیکاری در استان است/معاون فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان:شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان یک شورای فعال است

شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان/حجت الاسلام امینی:مسجدسلیمان سرآمد بیکاری در استان است/معاون فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان:شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان یک شورای فعال است

به گزارش خبرگزاری امید،جلسه شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان با محوریت برنامه ریزی برای میزبانی جشنواره قرآن،عترت و نماز در شهرستان با حضور حجت الاسلام امینی،فرماندار مسجدسلیمان،رفیعی دهکردی معاون پژوهشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان و اعضا شورای آموزش و پرورش در سالن جلسات این اداره برگزار شد. رئیس آموزش و

به گزارش خبرگزاری امید،جلسه شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان با محوریت برنامه ریزی برای میزبانی جشنواره قرآن،عترت و نماز در شهرستان با حضور حجت الاسلام امینی،فرماندار مسجدسلیمان،رفیعی دهکردی معاون پژوهشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان و اعضا شورای آموزش و پرورش در سالن جلسات این اداره برگزار شد.
رئیس آموزش و پرورش مسجدسلیمان در ابتدای این جلسه تشریح کرد:بسیار خوشحالیم که توفیق نصیب ما شد تا میزبان یک جشنواره بزرگ و ارزشمند در شهرستان باشیم و قطعا آثار و برکات قرآن و نماز در مسجدسلیمان را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد:جشنواره قران،عترت و نماز به میزبانی مسجدسلیمان با ۱۳ شهر از استان خوزستان برگزار خواهد شد و هماهنگی های لازم برای برگزاری این جشنواره انجام شده است تا میزبانی قابل قبولی را ارائه کنیم.
معاون پژوهشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان در ادامه این جلسه اظهار کرد: می بینیم شورای آموزش و پرورش مسجدسلیمان یک شورای فعال است و خوشحالیم که در اولین گام مسجدسلیمان میزبانی جشنواره قرآن و عترت را پذیرفت.
رفیعی ادامه داد:ملاک سند آموزش در کشور تحول است و یکی از وظایف ما در این سند تربیت عمومی،تربیت در حوزه دینی و اسلامی بر پایه اخلاق،تقویت بنیه اجتماعی و اقتصادی است و باید سعی کنیم تکنولوژی را وارد زندگی ها کنیم که قطعا تاثیر بسزایی در شیوه زندگی دارد.
وی افزود:جشنواره قرآن،عترت و نماز مزیت های زیادی دارد زیرا می تواند تاثیرات زیادی را بر دانش آموزان،خانواده ها و محیط جامعه داشته باشد و محیط جامعه را تبدیل به یک محیط قرآنی کند.
حجت الاسلام امینی دیگر سخنران این جلسه ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) عنوان کرد:علارغم این شهر ازار گره ای هستیم خوشبختانه فضای مثبتی در شهرستان وجود دارد زیرا ملاک فکر و عقل است اما مشکلات زیادی داریم و به دفاع از جوانان فریاد میزنیم زیرا سرآمد بیکاری در استان خوزستان هستیم.
امام جمعه مسجدسلیمان ادامه داد:مایه خوشحالی است که کتابی مثل قرآن به این جانداری و کاملی داریم زیرا شعار قرآن تنها خدمت به مردم و شجاع بودن است مثل شهید بهنام محمدی و…..
علیرضا گورویی فرماندار مسجدسلیمان هم در پایان این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری این جشنواره اذعان کرد:برگزاری این جشنواره قطعا تاثیرات مثبتی بر فضای شهری و خانواده ها خواهد گذاشت که امیدواریم در کنار این اقدامات شاهد برکات قرآن در شهرستان باشیم زیرا می تواند باعث توسعه اخلاق در جامعه شود و دلیل مشکلات هر شهری فاصله گرفتن از اخلاق است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.