تغییر در مدیریت اداره ورزش و جوانان مسجدسلیمان/ البرز حاجی پور رفت،صالحی آمد.
به گزارش خبرگزاری امید،ورزش و جوانان مسجدسلیمان امروز یک تغییر مدیریتی به خود دید و پس انتقادهای فراوان جامعه ورزش شهرستان از البرز حاجی پور بدلیل عدم توجه به ورزشکاران و مدال آوران،بالاخره طی حکمی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان سکان هدایت ورزش و جوانان شهرستان به عبدالرضا صالحی سپرده شد. از سوابق
به گزارش خبرگزاری امید،ورزش و جوانان مسجدسلیمان امروز یک تغییر مدیریتی به خود دید و پس انتقادهای فراوان جامعه ورزش شهرستان از البرز حاجی پور بدلیل عدم توجه به ورزشکاران و مدال آوران،بالاخره طی حکمی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان سکان هدایت ورزش و جوانان شهرستان به عبدالرضا صالحی سپرده شد.
از سوابق کاری و ورزشی عبدالرضا صالحی میتوان به مشاور شهردار کلان شهر اهواز، ریاست اداره بهزیستی در سال ۷۶ الی ۷۸، رییس اداره نهضت سواد آموزی، رئیس امور تربیتی، رییس هیئت فوتبال ، بازیکن، عضو هیئت مدیره و سرپرست تیم فوتبال قدس، بازیکن تیم منتخب جوانان و بزرگسالان مسجدسلیمان و منتخب جوانان و بزرگسالان خوزستان اشاره کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰