بازدید شهردار مسجدسلیمان و نایبرئیس شورای شهر از کشتارگاه صنعتی با هدف بررسی اجرای فاز دوم پروژه بهسازی


امیدمسجدسلیمان/محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان، به همراه خلیل خسروی نایبرئیس شورای اسلامی شهر ، معاونین امور زیربنایی و خدمات شهرداری مسجدسلیمان و مسئول کشتارگاه ، از اجرای فاز دوم بهسازی کشتارگاه صنعتی این شهر بازدید کرد. این بازدید با هدف بررسی وضعیت موجود و پیگیری مراحل اجرای فاز دوم پروژه، بهویژه در زمینه احداث تصفیهخانه فاضلاب
امیدمسجدسلیمان/محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان، به همراه خلیل خسروی نایبرئیس شورای اسلامی شهر ، معاونین امور زیربنایی و خدمات شهرداری مسجدسلیمان و مسئول کشتارگاه ، از اجرای فاز دوم بهسازی کشتارگاه صنعتی این شهر بازدید کرد.
این بازدید با هدف بررسی وضعیت موجود و پیگیری مراحل اجرای فاز دوم پروژه، بهویژه در زمینه احداث تصفیهخانه فاضلاب صنعتی انجام شد.
در جریان این بازدید، وضعیت زیرساختها و نیازهای فنی مجموعه کشتارگاه مورد بررسی مدیریت شهری قرار گرفت و بر ضرورت تسریع در اجرای فاز دوم پروژه تأکید شد.
محمد خسروی شهردار مسجدسلیمان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: احداث تصفیهخانه در کشتارگاه صنعتی یک ضرورت زیستمحیطی و بهداشتی است که در اولویت برنامههای اجرایی شهرداری قرار دارد.
وی افزود: با پیگیریهای مستمر و تأمین اعتبارات مورد نیاز، شهرداری تلاش دارد این مرحله از پروژه را در چارچوب زمانبندی مشخص و با رعایت استانداردهای لازم به انجام برساند.


برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰