کد خبر : 14128
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 تیر 1405 - 15:07

اقدام موثر شهرداری مسجدسلیمان در جهت تسهیل عبور و مرور در محور پنج بنگله به باشگاه مرکزی

اقدام موثر شهرداری مسجدسلیمان در جهت تسهیل عبور و مرور در محور پنج بنگله به باشگاه مرکزی

امیدمسجدسلیمان/راستای توسعه زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت تردد شهروندان، عملیات آسفالت فاز نخست بلوار پنج بنگله به باشگاه مرکزی توسط معاونت امور زیربنایی (واحد عمران) شهرداری مسجدسلیمان آغاز شد. این پروژه با هدف بهسازی یکی از محورهای پرتردد شهر و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه در حال اجرا است. در فاز نخست این

امیدمسجدسلیمان/راستای توسعه زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت تردد شهروندان، عملیات آسفالت فاز نخست بلوار پنج بنگله به باشگاه مرکزی توسط معاونت امور زیربنایی (واحد عمران) شهرداری مسجدسلیمان آغاز شد.

این پروژه با هدف بهسازی یکی از محورهای پرتردد شهر و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه در حال اجرا است.

در فاز نخست این پروژه، پس از اجرای عملیات تعریض مسیر از بلوار پنج بنگله تا باشگاه مرکزی، عملیات روکش آسفالت تا تقاطع منطقه سرکوره‌ها انجام شد. همچنین در فاز دوم، پس از اتمام عملیات تعریض محور سرکوره‌ها تا باشگاه مرکزی، آسفالت این بخش نیز اجرا خواهد شد تا عملیات بهسازی این مسیر به طور کامل به پایان برسد.

در جریان اجرای این پروژه، مهرداد حاجتی و محمود جعفری شهنی اعضای شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان، با حضور در محل اجرای عملیات از روند آسفالت این محور بازدید کرده و بر تسریع در تکمیل پروژه و تداوم اجرای طرح‌های عمرانی در سطح شهر تأکید کردند.

رضا ارزانی سرپرست شهرداری مسجدسلیمان، با اشاره به اهمیت بهسازی معابر اصلی شهر اظهار داشت: ارتقای کیفیت زیرساخت‌های شهری و بهبود محورهای پرتردد از اولویت‌های مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم با اجرای مرحله‌ای پروژه‌های تعریض و آسفالت، زمینه تردد ایمن و روان شهروندان را فراهم کنیم.

وی افزود: اجرای این پروژه بخشی از برنامه‌های مستمر شهرداری در حوزه توسعه عمرانی است و روند بهسازی سایر معابر نیز بر اساس اولویت و برنامه‌ریزی انجام خواهد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 19 در انتظار بررسی : 19 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.