اظهارات منتسب به مخبر در فضای مجازی درباره بازنشستگان تکذیب شد


به گزارش امید مسجدسلیمان، در این اطلاعیه آمده است: بنا بر ماموریت رئیس جمهور، معاون اول در جلساتی با حضور مسئولان ذیربط و نمایندگان اتحادیه ها و انجمن های بازنشستگی حرف ها و دغدغه های بازنشستگان را شنیده و همواره بر رفع آنها تاکید کرده اند. این اطلاعیه می افزاید: وی در تمامی جلسات رسمی
به گزارش امید مسجدسلیمان، در این اطلاعیه آمده است: بنا بر ماموریت رئیس جمهور، معاون اول در جلساتی با حضور مسئولان ذیربط و نمایندگان اتحادیه ها و انجمن های بازنشستگی حرف ها و دغدغه های بازنشستگان را شنیده و همواره بر رفع آنها تاکید کرده اند.
این اطلاعیه می افزاید: وی در تمامی جلسات رسمی و غیر رسمی جز در حمایت از این قشر آبرومند و محترم سخنی نگفته است.
در این اطلاعیه آمده است: بنابراین سناریوسازی و اظهارنظرهای ساختگی و دروغی که در فضای مجازی به ایشان منسوب شده، به هیچ عنوان صحت ندارد و تکذیب می شود.
این اطلاعیه می افزاید: لازم به تاکید است در آخرین جلسه ای که با حضور معاون اول رئیس جمهور در خصوص بازنشستگان برگزار شده، جبران مابه التفاوت عدد مصوب دولت با میزان افزایش مورد نظر بازنشستگان به عنوان متناسب سازی حقوق از سوی سازمان تامین اجتماعی به تصویب رسید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰