با حضور مدیرکل فنی و حرفه ای خوزستان،دومین دوره مسابقات آزاد مهارت بازرسی قطعات جوشکاری شده با چشم به میزبان مرکز فنی و حرفه ای شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد


به گزارش خبرگزاری امید،صبح امروز(سه شنبه)با حضور سواعدی مدیرکل و جمعی از پرسنل اداره کل فنی و حرفه ای خوزستان، دومین دوره مسابقات آزاد مهارت بازرسی قطعات جوشکاری شده با چشم به میزبانی مرکز فنی و حرفه ای شهرستان مسجدسلیمان با حضور ۳۰ شرکت کننده از شهرهای استان خوزستان برگزار شد. سواعدی در جمع خبرنگاران
به گزارش خبرگزاری امید،صبح امروز(سه شنبه)با حضور سواعدی مدیرکل و جمعی از پرسنل اداره کل فنی و حرفه ای خوزستان، دومین دوره مسابقات آزاد مهارت بازرسی قطعات جوشکاری شده با چشم به میزبانی مرکز فنی و حرفه ای شهرستان مسجدسلیمان با حضور ۳۰ شرکت کننده از شهرهای استان خوزستان برگزار شد.
سواعدی در جمع خبرنگاران عنوان کرد:خوشحالیم که مسجدسلیمان به عنوان شهر اولین ها میزبان این مسابقات است زیرا این مسابقات، بیشتر باعث ارتقاء آموزش مهارت برای هنرجو و هنرآموزان خواهد شد.
وی ادامه داد:برگزاری دوره های آموزشی در یک رشته قطعا باعث رشد و تعالی دیگر رشته ها خواهد شد که این مهم علاوه بر ارتقاء سطح هنرآموزی و رشته های متعدد باعث خودباوری هم خواهد شد.


سواعدی همچنین در حاشیه بازدید از نمایشگاه های آموزشگاه های آزاد در مرکز فنی و حرفه ای مسجدسلیمان گفت:آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای باید سعی کنند در یک بازه زمانی مشخص شده یک آموزش یا فن جدید را به لیست خود اضافه کنند زیرا یکی از دلایل تعطیلی برخی آموزشگاه های فنی و حرفه ای عدم نوآوری و نبود تنوع در رشته ها است.




برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰